ΤΟΠΙΚΑ

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος

υπέκυψε-στα-τραύματά-του-ο-22χρονος-366119

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 22χρονος Βολιώτης, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό την περασμένη Τετάρτη μπροστά στα μάτια φίλου του.

Πρόκειται για τον Δήμο Βλαχάβα από τον Βόλο, που διέμενε στην Αργαλαστή, απόφοιτο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας.

Ο άτυχος νέος μετά το ατύχημα στην περιφερειακή οδό υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα. Εισήχθη αμέσως για νοσηλεία στη ΜΕΘ όπου καταβαλλόταν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Η οικογένειά του τυλίγεται στο πένθος για δεύτερη φορά, καθώς είχε χάσει και τον πατέρα της πριν από περίπου δύο χρόνια.

Συγκλονισμένοι από τον χαμό του είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, τη μητέρα του Αικατερίνη και την αδερφή του Σταματίνα, που είναι απαρηγόρητες.

Ο άτυχος νέος, που έφυγε εντελώς πρόωρα και άδικα, τραυματίστηκε θανάσιμα, όπως αποδείχτηκε, όταν γύρω στις 20:00 την περασμένη Τετάρτη έχασε από άγνωστο λόγο τον έλεγχο του δικύκλου του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί αριστερά σε σχέση με την πορεία του στο ρεύμα με κίνηση προς Αγριά το μηχανάκι του, να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού και να ακινητοποιηθεί επάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Μάρτυρας του οδυνηρού περιστατικού ήταν ένας φίλος του με τον οποίο ήταν παρέα με διαφορετικά δίκυκλα το μοιραίο απόγευμα. Διερχόμενοι οδηγοί είδαν τον φίλο του να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει: «Όχι στον Δήμο, Όχι, στον Δήμο!», όταν σοκαρισμένοι διαπίστωναν ότι δίπλα από την κολώνα ήταν βαρύτατα τραυματισμένος ο άτυχος νέος.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίστηκαν στην ανάνηψη και στη συνέχεια ο 22χρονος εισήχθη επειγόντως για νοσηλεία στη ΜΕΘ. Δυστυχώς, παρά τον αγώνα που έδωσαν οι γιατροί, ο νεαρός δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Αργαλαστής.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα» προς ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου