ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στον Βόλο για αιρετούς

ενημερωτική-ημερίδα-της-πεδ-θεσσαλία-364752

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, με την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των Δήμων διοργάνωσε ημερίδα σε συνεργασία με τη «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ» με θέμα: «Βασικές ρυθμίσεις για τους αιρετούς των ΟΤΑ». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Volos Palace στο Βόλο.

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο κ. Θεοδώρου Ιωάννης, συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο οποίος τους ενημέρωσε για τις άμεσες ενέργειες που καλούνται οι νέες Δημοτικές Αρχές να υλοποιήσουν αλλά και για τα θέματα που είναι μείζονος σημασίας για τη διοίκηση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των Δήμων. Ειδικότερα, τα θέματα που αναλύθηκαν στην ημερίδα αφορούσαν στα ασυμβίβαστα των αιρετών, στη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, σε διευκολύνσεις των αιρετών για την άσκηση των καθηκόντων τους, στις ευθύνες των αιρετών κ.α.

Την ημερίδα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον Δήμαρχοι από όλους του Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως οι κ.κ. Χατζηκυριάκος Ευάγγελος Δήμαρχος Αλμυρού, Βαφίνης Πέτρος Δήμαρχος Αλονήσσου, Νασιακόπουλος Αθανάσιος Δήμαρχος Κιλελέρ, Καλογιάννης Απόστολος Δήμαρχος Λαρισαίων, Αλέκος Θεόδωρος Δήμαρχος Μετεώρων, Στάθης Θεοφάνης Δήμαρχος Μουζακίου, Σακελλαρίου Γεώργιος Δήμαρχος Παλαμά, Μαράβας Κωνσταντίνος Δήμαρχος Πύλης, Νασίκας Δημήτριος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Μανώλης Γεώργιος Δήμαρχος Τεμπών, Παπαστεργίου Δημήτριος Δήμαρχος Τρικκαίων, Κόκουρας Ιωάννης Δήμαρχος Τυρνάβου, Εσκίογλου Ιορδάνης Δήμαρχος Φαρσάλων αλλά και Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δ.Σ. και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου