ΤΟΠΙΚΑ

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον αυτόχειρα στα Πλατανίδια

σοκάρουν-οι-νέες-αποκαλύψεις-για-τον-α-362062

Είχε πει ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του – Λήψη DNA περιμένουν οι αρχές για την πλήρη ταυτοποίηση

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία της προανάκρισης για την αυτοκτονία 61χρονου στα Πλατανίδια την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να μην άφησε σχεδόν τίποτα πίσω του, όμως είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει!!

Προφανώς θέλοντας να είναι γνωστό ότι ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του τηλεφώνησε σε άγνωστο προς τον ίδιο άτομο, δήλωσε τα στοιχεία του και του είπε ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει χωρίς να κάνει τίποτε άλλο γνωστό ούτε για τον τόπο, ούτε για τον χρόνο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο μεταξύ, η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 61χρονος έκοψε αιφνίδια το νήμα της ζωής του.

Το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του στο πίσω κάθισμα δεν είναι εφικτό να διασταυρωθεί εάν είχε όντως χρησιμοποιηθεί.

Επίσης, για την πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων της σορού του αναμένεται λήψη DNA.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί μέσα στο ολοσχερώς καταστραμμένο από φωτιά αυτοκίνητό του απανθρακωμένος από αλλοδαπό εργάτη που ενημέρωσε τις αρχές.

Η ταυτοποίηση της σορού του ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Από την πορεία της προανάκρισης η Αστυνομία διαπίστωσε ότι ανήκε στον 61χρονο από την πινακίδα του αυτοκινήτου, όμως συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη ταυτοποίηση.

Ολα τα άλλα αντικείμενα εντός του ΙΧ είχαν καταστραφεί ολοσχερώς. Οι δύο ελιές δίπλα από το αυτοκίνητο που «κάπνιζαν» μαρτυρούσαν τις στιγμές φρίκης που είχαν προηγηθεί.

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο άτυχος άνδρας έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό του προκειμένου να θέσει τέρμα στη ζωή του σε μία στιγμή απελπισίας.

Ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εβγαζε με δυσκολία το μεροκάματο και το καλοκαίρι έλεγε ότι θα φύγει για Γερμανία.

Το περιστατικό εκτιμάται ότι σημειώθηκε μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Τότε τα πάντα στο αυτοκίνητο καταστράφηκαν. Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου