ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή για το χασίς ο 22χρονος Βολιώτης  

στη-φυλακή-για-το-χασίς-ο-22χρονος-βολιώ-359418

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε χθες ο 22χρονος που πιάστηκε στα πράσα την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα να προμηθεύει σε νεαρό χασίς και από το σπίτι του στην επιχείρηση που ακολούθησε οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 1,4 κιλό ακατέργαστης κάνναβης.

Ο νεαρός, που όλες αυτές τις μέρες κρατούταν, οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ότι ήθελε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση. Ωστόσο, έπεσε σε αντιφάσεις, αφού προανακριτικά φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες πράξεις, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος.

Μετά την απολογία του κρατήθηκε για να οδηγηθεί στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ξεκίνησε μετά από πληροφορίες που υπήρχαν ότι ο νεαρός διακινεί ναρκωτικά.

Σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ οι αστυνομικοί τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και είδαν έναν 21χρονο να φεύγει από το σπίτι του και να επιβιβάζεται σε ΙΧ. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν επάνω του μία ποσότητα κάνναβης βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Αμεσα προχώρησαν τότε σε έρευνα στο σπίτι του 22χρονου. Εκεί εντόπισαν και κατέσχεσαν 2 νάιλον συσκευασίες και 4 βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.423 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές ακριβείας,1 κινητό τηλέφωνο και

το χρηματικό ποσό των 2.010 ευρώ, που κατασχέθηκαν.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου