ΤΟΠΙΚΑ

«Δεν θα απογοητεύσουμε τους πολίτες» ~ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΡΓ. ΠΑΤΣΙΑΝΤΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

δεν-θα-απογοητεύσουμε-τους-πολίτες-358723

Σκληρή κριτική στον Απ. Παπατόλια για «τα τρία Μαρακανά που ονειρεύεται στο Δήμο Βόλου»

Τη μάχη για τη διακίνηση του «ψηφοδελτίου νίκης» πόρτα – πόρτα στους πολίτες, δίνει τα τελευταία δύο 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης για τις δημοτικές εκλογές, ο συνδυασμός «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Μαργαρίτη Πατσιαντά.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Η ολοκλήρωση του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού, βρήκε τα στελέχη του ψηφοδελτίου να γίνονται αποδέκτες της αγάπης και εμπιστοσύνης των πολιτών, οι οποίοι -σύμφωνα με τον κ. Πατσιαντά- θέλουν και θα στείλουν τους «Δρόμους Συνεργασίας» στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

«Οι πολίτες μας αγκαλιάζουν. Υποσχόμαστε ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και της κοινωνίας», τόνισε ο κ. Πατσιαντάς, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε χθες το μεσημέρι, στο εκλογικό του κέντρο.

Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο συνδυασμός «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», αποτελεί ένα καθαρό αυτοδιοικητικό σχήμα. «Το παραμύθι ότι είμαστε ο δημοτικός συνδυασμός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πρέπει να σταματήσει. Επιδιώκουν σκόπιμα να μας οδηγήσουν σε συρρίκνωση, αλλά είναι αργά. Είμαστε ένα καθαρά αυτοδιοικητικό σχήμα, το οποίο στηρίζει αλλά δεν καπελώνει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στις δυνάμεις που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι και η κίνηση «Βόλος Ανοιχτή- Δημοκρατική Πόλη», αλλά και πολλοί ανένταχτοι κομματικά πολίτες, επιστήμονες, επαγγελματίες και πλειάδα νέων υποψηφίων.

Αναφέρθηκε στο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μεϊκόπουλο και τον ανεξάρτητο Βουλευτή, Πάρι Μουτσινά που βρίσκονται στο πλευρό του συνδυασμού, τονίζοντας ότι αποτελούν «πολύτιμο στήριγμα στον αγώνα».

Επανέλαβε ότι η αυριανή εκλογική μάχη είναι η πιο κρίσιμη μετά τη Μεταπολίτευση. «Το διακύβευμα είναι η επόμενη ημέρα στο Δήμο, που σήμερα κινδυνεύει να γυρίσει στη δεκαετία του ’60, όταν εξέδιδε μόνο πιστοποιητικά και ληξιαρχικές πράξεις. Εμείς θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση όχι φτωχό συγγενή της κεντρικής εξουσίας αλλά μοχλό ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας», υπογράμμισε.

Στην απόφασή τους να στηρίξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου, Μαργ. Πατσιαντά και το συνδυασμό «Δρόμοι Συνεργασίας», αναφέρθηκαν οι Βουλευτές Μαγνησίας, Αλ. Μεϊκόπουλος και Π. Μουτσινάς.

Ο κ. Μεϊκόπουλος υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα πρέπει να βρεθεί ουσιαστικά στο πλευρό του πολίτη κι όχι απέναντί του, τονίζοντας την ανάγκη να μπει φρένο στην εγκατάλειψη των δημοτικών ενοτήτων.

Ο κ. Μουτσινάς αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην υποψηφιότητα Πατσιαντά, ενώ υποστήριξε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος, Π. Σκοτινιώτη απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.

«Να τελειώνουμε με τους κομπογιαννίτες»

Ο κ. Πατσιαντάς εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του κ. Σκοτινιώτη, Αποστόλη Παπατόλια.

Αναφερόμενος σε καταχώρηση του κ. Παπατόλια, στο οποίο απεικονίζεται το όραμά του για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο, έκανε λόγο για απόπειρα εξαπάτησης της κοινωνίας μία ημέρα πριν τις εκλογές.

«Προχθές στη συγκέντρωσή μας αναρωτηθήκαμε αν ο κ. Παπατόλιας είναι πολιτικός καιροσκόπος ή διχασμένη προσωπικότητα. Σήμερα (σ.σ. χθες) πήραμε την απάντησή μας. Ο κ. Παπατόλιας ξύπνησε από το λήθαργό του και ονειρεύεται τρία Μαρακανά στο Βόλο. Πρόκειται για ξεπεσμό του πολιτικού βίου, για γελοιότητα. Πρέπει να τελειώνουμε με τους κομπογιαννίτες της τοπικής ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατσιαντάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου