ΤΟΠΙΚΑ

Απαγχονίστηκε στη φυλακή ο Αλβανός που σκότωσε 38χρονο στη Ν. Αγχίαλο

απαγχονίστηκε-στη-φυλακή-ο-αλβανός-πο-358427

Απαγχονισμένος με σκοινί βρέθηκε το απόγευμα στη Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατούταν, ο 41χρονος Αλβανός που τον περασμένο Ιούλιο σκότωσε με μαχαίρι έναν συμπατριώτη του στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Αλβανός, που ήταν προσωρινά κρατούμενος, βρέθηκε απαγχονισμένος από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, είχε σκοτώσει με μαχαίρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο, έναν 38χρονο, ξάδερφο της συζύγου του, τον οποίο φιλοξενούσαν τους τελευταίους μήνες στο σπίτι τους.

Εκείνη την ημέρα, οι δύο άντρες έτρωγαν και έπιναν από το πρωί, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τον δράστη, τον απείλησε ότι θα πάρει την σύζυγο και τα παιδιά του πίσω στην Αλβανία, εάν εξακολουθήσει να είναι βίαιος.

Ο 41χρονος, μαζί με το θύμα, που ήταν πρώτος ξάδερφος της γυναίκας του, έπιναν από νωρίς το πρωί. Κουβέντα στην κουβέντα, ήρθε η συζήτηση στην συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος, όπως παραπονιόταν η σύζυγός του, ήταν βίαιος και την χτυπούσε. Τότε το θύμα, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να επικαλέστηκε ο δράστης, τον απείλησε ότι θα πάρει την γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και θα επιστρέψουν στην Αλβανία. Ο 41χρονος πήρε τον σουγιά και επιτέθηκε στον 38χρονο, τον οποίο χτύπησε με τρεις μαχαιριές στο στήθος.

Ο 38χρονος κατέληξε λίγο αργότερα στον δρόμο για το Νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου