ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις του Νίκου Τσιλιμίγκα

συναντήσεις-του-νίκου-τσιλιμίγκα-358174

Με το ΕΚΒ, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών και την ΑΔΕΔΥ

Σε συναντήσεις με κοινωνικούς Εταίρους αφιέρωσε την Πέμπτη 15/5/2014, τελευταία ημέρα της περιοδείας του στη Μαγνησία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία», κ. Νίκος Τσιλιμίγκας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αρχικά, συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Τζούλια Τσαλίκη, και στελέχη του συνδυασμού του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Νομό της Μαγνησίας, είχε σειρά συναντήσεων με κοινωνικούς Εταίρους.

Η αρχή έγινε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, κ. Θανάση Παπαδημόπουλο, όπου συζητήθηκαν τα θέματα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, καθώς και η αναγκαιότητα αξιοποίησης των κοινοτικών κονδυλίων για την ανάπτυξη περιοχών με υψηλή ανεργία, όπως εξάλλου είναι και η Μαγνησία.

Στην συνέχεια, ο κ. Τσιλιμίγκας συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Στη συνάντηση αυτή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξήγγειλε και τη δημιουργία ενός Κέντρου Προσέλκυσης Επενδύσεων, για τη διαφοροποίηση του επενδυτικού περιβάλλοντος στη Θεσσαλία. Το Κέντρο αυτό, θα έχει παραρτήματα σε κάθε περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλίας.

Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε για συνεργασία με τον ΣΒΘΚΕ αλλά και το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη κοινών δράσεων στους τομείς του marketingκαι των εξαγωγών, με στόχο τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης.

Τέλος, ο επικεφαλής της «Θεσσαλών Συμπολιτεία», συναντήθηκε με το προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου