ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρικές λατρευτικές ακολουθίες στη Μαγνησία

πανηγυρικές-λατρευτικές-ακολουθίες-35600

Την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του Αγίου Νεομάρτυρος Αποστόλου του Νέου, τιμά η Εκκλησία μας τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Αγίου Γεωργίου Βόλου, Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου, Αγίου Γεωργίου Φερρών, Αγίου Αποστόλου του Νέου Αγίου Λαυρεντίου και Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου.

Στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Βόλου, αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα μιλήσει.

Στον Αγιο Γεώργιο Νέας Αγχιάλου, αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Νικολάου Νασιώκα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον Αγιο Γεώργιο Φερρών αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Αλεξίου Αλεξοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Στον ιερό ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Αγίου Λαυρεντίου, αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Κόκορη, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Δημητρίου Καποδίστρια, ο οποίος θα ομιλήσει.

Στον ιερό ναό Αγίου Αποστόλου του Νέου Βόλου, αύριο θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Αποστόλου Θάνου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου