ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψαν στην παραλία και έτρεξαν για τη «Φλόγα»  

επέστρεψαν-στην-παραλία-και-έτρεξαν-γ-355850

Ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στην παραλία του Βόλου, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» και τη διοργάνωση ανέλαβαν η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, ο Κένταυρος Βόλου και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Στη ξεχωριστή δρομική εκδήλωση με σύνθημα «Τρέχω για τη ΦΛΟΓΑ» δεν έλειπε κανείς, μικροί και μεγάλοι, γονείς με παιδιά ακόμη και στα καροτσάκια έτρεξαν και γέμισαν την παραλία με γέλια και χαρούμενα παιδικά χαμόγελα σε μία διαδρομή περίπου δύο χιλιομέτρων.

Με γρήγορο ή αργό ρυθμό, είτε και περπατώντας, οι Βολιώτες χάρισαν τη στήριξή τους στον αγώνα ζωής των παιδιών της Φλόγας, με ένα συμβολικό αντίτιμο.

Για την προστασία όλων φέτος, ορίστηκαν δύο διαφορετικές ώρες εκκίνησης της εκδήλωσης, με τους αθλητικούς συλλόγους και τα σχολεία της περιοχής να κάνουν την αρχή και στη συνέχεια να ακολουθούν οι μεμονωμένοι δρομείς.

Ικανοποιημένη από τη συμμετοχή του κόσμου, η πρόεδρος του Σωματείου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Φλόγα» στη Μαγνησία κα. Ντίνα Τριανταφύλλου, σχολίασε μετά το τέλος του ξεχωριστού αγώνα:

«Προσεκτικά και τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε μικρές ομάδες τρέξαμε και στείλαμε φέτος το κοινωνικό μας μήνυμα. Η συνεισφορά είναι ηθική και οικονομική και χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Είμαστε συγκινημένοι που μας αγκαλιάζετε έτσι πάντα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου