ΛΑΡΙΣΑ

Συνεδριάζει τη Παρασκευή του Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

συνεδριάζει-τη-παρασκευή-του-περιφερ-355377

Σε συνεδρίαση καλείται όλο το σώμα στις 22 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Στο Περφιερειακό Συμβούλιο θα συζητηθούν οι επερωτήσεις που αφορούν, την έλλειψη νερού στις κοινότητες Ξηρόκαμπου και Χρυσομηλιάς του Δήμου Μετεώρων, για την καθυστέρηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης του οικισμού Νησιά της Τ.Κ. Πευκόφυτου Μουζακίου, για τη στάση της απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να εκμισθώσει δημόσια έκταση και να αδειοδοτήσει την εγκατάσταση επιχειρηματικού φωτοβολταϊκού πάρκου στην Αετοράχη Ελασσόνας, για τις ενέργειες που έκανε ή θα κάνει, για να αποζημιωθούν στο 100% οι ελαιοπαραγωγοί της Θεσσαλίας, που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από καιρικά φαινόμενα, το Πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ 2, το αλιευτικό καταφύγιο του Πλατανιά και την λιμνοδεξαμενή Ξηριά.

Τέλος, τα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν την Επικύρωση Πρακτικών της 18ης & 19ης Συνεδρίασης έτους 2021, την έγκριση συμμετοχής για ολοκλήρωση της υλοποίησης του Κοινοτικού Προγράμματος: Interreg Europe INNOGROW, την έγκριση των αθλητικών εδκηλώσεων για το 2021 και την έγκριση μελετών για περιββαλοντικές επιπτώσεις έργων ενέργειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου