ΤΟΠΙΚΑ

Χρήστος Μπουκώρος: «Ο κ. Πλεύρης υπέγραψε την πίστωση για το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς»

χρήστος-μπουκώρος-ο-κ-πλεύρης-υπέγρα-353794

Ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστο Μπουκώρο.

Αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη σχετικά με τις εργασίες στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προέβη στην ακόλουθη σύντομη δήλωση: «Όπως με ενημέρωσε, ο Υπουργός Υγείας κ. Θανάσης Πλεύρης υπέγραψε την πίστωση ύψους 375.000 ευρώ για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Στην τελευταία μας επικοινωνία προ τριημέρου ο κ. Πλεύρης είχε δεσμευτεί ότι θα υπογράψει την σχετική σύμβαση και τηρεί πλήρως την δέσμευσή του προς τους πολίτες της Ζαγοράς και του Ανατολικού Πηλίου.

Τον ευχαριστώ θερμά για το ξεμπλοκάρισμα του τόσου αναγκαίου έργου. Ελπίζω ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες έτσι ώστε να πάψουν οι θλιβερές εικόνες του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, καθώς και οι καταστάσεις που ταλαιπωρούν την τελευταία εξαετία γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου