ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Ν. Πουτσιάκα με τον Π. Σκοτινιώτη

συνάντηση-ν-πουτσιάκα-με-τον-π-σκοτινι-352127

Ενημερώθηκε για τις προοπτικές ανάπτυξης του δήμου

Μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γρηγορίου, ο Νίκος Πουτσιάκας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τα προβλήματα, τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου αλλά και τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί η Περιφέρεια να συνδράμει στην πιο εύρυθμη λειτουργία ενός από τους μεγαλύτερους και συγχρόνως τουριστικούς Δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση στράφηκε γύρω από τα τρέχοντα θέματα της πόλης, ενώ έγινε ειδική αναφορά στις κοινωνικές υποδομές και σε προγράμματα, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και τα προγράμματα για άτομα με αναπηρία.

Ο Ν. Πουτσιάκας ανέλυσε τις δυνατότητες της Περιφέρειας να βοηθήσει τους Δήμους σε κοινωνικά ζητήματα και δήλωσε ότι η Οικολογική Θεσσαλία από τη μεριά της θα υποστηρίξει όσο μπορεί πρωτοβουλίες συνεργατισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και προσπάθειες τόνωσης τόσο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όσο και των νέων. «Οι δύο βαθμοί της Αυτοδιοίκησης πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά στον άξονα μιας ισότιμης σχέσης», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου