ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε 56χρονος επαγγελματίας

απεβίωσε-56χρονος-επαγγελματίας-351682

Την απώλεια πολύ γνωστού επαγγελματία, του 56χρονου Σταμάτη Αγγελέτου, ο οποίος διατηρούσε γραφείο τελετών επί σειρά ετών στη Σκιάθο, θρηνεί το νησί.

Γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ο Σταμάτης Αγγελέτος απεβίωσε αργά προχθές το βράδυ, μετά από γενναία μάχη με την επάρατο, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του και την τοπική κοινωνία.

Μέλος της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδα και ξάδελφος του προέδρου της Ενωσης, Νίκου Αγγελέτου, ο οποίος δραστηριοποιείται στον Βόλο, ο γνωστός επαγγελματίας της Σκιάθου ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα, που έμελλε να διακοπεί πρόωρα, λόγω της ασθένειάς του.

Ο 56χρονος πάλεψε γενναία και με αξιοπρέπεια με καλπάζουσα μορφή της επάρατου που διαγνώστηκε τον Ιούλιο και αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Αντρέα και τη Μάρθα. Οσοι τον γνώριζαν, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την καλοσύνη και την ευγένεια που τον διέκριναν.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου