ΤΟΠΙΚΑ

Ερώτηση Μαραβέγια για το χρονοδιάγραμμα επιλογής μόνιμων γιατρών στο Αχιλλοπούλειο

ερώτηση-μαραβέγια-για-το-χρονοδιάγρα-351397

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας έθεσε στις 30.09.2019 στο υπουργείο Υγείας το θέμα της γρηγορότερης επιλογής γιατρών στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως αναφέρει ο κ. Μαραβέγιας «Στις 23/5/2019 προκηρύχθηκαν 16 θέσεις επί θητεία ειδικευμένου προσωπικού κλάδου ιατρών ΕΣΥ από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με δημόσια προσωπική δέσμευση του υπουργού Υγείας Β. Κικίλια, οι διαδικασίες επιλογής του ΕΣΥ θα επιταχυνθούν, κυρίως μέσα από την απλούστευση των γραφειοκρατικών βημάτων που σήμερα οδηγούν σε διορισμό μετά από μεγάλη αναμονή των υποψήφιων και επιβάρυνση του ίδιου του ΕΣΥ. Όπως έχει ήδη δεσμευθεί ο αρμόδιος υπουργός, οι ελλείψεις, ιδιαίτερα σε γιατρούς, θα καλύπτονται γρηγορότερα μέσα από τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών».

Σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών ερωτήσεων του για άλλους κλάδους προσωπικού του ΕΣΥ στη Μαγνησία, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας ρωτά το υπουργείο Υγείας σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της επιλογής 16 ειδικευμένων γιατρών ΕΣΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου