ΤΟΠΙΚΑ

Διαπλάτυνση του δρόμου Βένετο – Κουλούρι

διαπλάτυνση-του-δρόμου-βένετο-κουλο-349947

Υπογράφεται το επόμενο χρονικό διάστημα από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση για το έργο της συντήρησης και διαπλάτυνσης του δρόμου Βένετο – Κουλούρι.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 750.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, ενισχύουμε την οδική ασφάλεια από τον οικισμό του Βένετου μέχρι την παραλία Κουλούρι, σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων» δηλώνει ο κ. Αγοραστός. «Ικανοποιούμε τις ανάγκες των ανθρώπων της περιοχής, με χρήσιμα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και παράλληλα συντηρούν θέσεις εργασίας», προσθέτει.

Η νέα χάραξη ακολουθεί τον «διάδρομο» της υφισταμένης οδού, με την οποία ταυτίζεται οριζοντιογραφικά κατά τμήματα, ενώ σε άλλα βελτιώνει την υφισταμένη χάραξη. Θα γίνει διαπλάτυνση από ανάντη της οδού έτσι, ώστε το μέσο πλάτος του οδοστρώματος να είναι 5,00 μ και έρεισμα πλάτους 0,50 μ ή επενδεδυμένη τάφρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου