ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη σε ψήφους εκ νέου η Δίκαιη Εκπροσώπηση

πρώτη-σε-ψήφους-εκ-νέου-η-δίκαιη-εκπροσ-349935

Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε για άλλη μία φορά η Δίκαιη Εκπροσώπηση στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η Δίκαιη Εκπροσώπηση έλαβε 232 ψήφους, ενώ η Ενωτική Κίνηση 98 και η ΔΑΚΕ 72.

Η Δίκαιη Εκπροσώπηση έβγαλε 4 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ η Ενωτική Κίνηση 2 και η ΔΑΚΕ 1.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται από τη Δίκαιη Εκπροσώπηση οι Κωνσταντίνος Μηνδρινός, Μαρία Μιχολίτση, Ειρήνη Καρακασίλη και Στέργιος Καρκατσιούμπας, από την Ενωτική Κίνηση οι Λεωνίδας Αναστασίου και Φούλη Τσιώμου, ενώ από τη ΔΑΚΕ ο Παναγιώτης Τσιούκας.

Συνολικά 426 εργαζόμενοι πήγαν στις κάλπες χθες και ψήφισαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύλλογο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Κατά την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 402 έγκυρα ψηφοδέλτια, 177 λευκά και 7 άκυρα.

Η καταμέτρηση των ψήφων για την εκπροσώπηση στα υπόλοιπα όργανα, όπως την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων και την ΑΔΕΔΥ, συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου