ΤΟΠΙΚΑ

Δυνατή φωνή έχουν οι ηλεκτρολόγοι του νομού

δυνατή-φωνή-έχουν-οι-ηλεκτρολόγοι-του-349861

Στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης των εξελίξεων της επόμενης μέρας για τους ηλεκτρολόγους τοποθετεί τη Μαγνησία η εκλογή του προέδρου του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του κλάδου.

Σε συγχαρητήρια επιστολή της, η «Ενωτική Πρωτοβουλία Επιχειρήσεων Μαγνησίας» σημειώνει ότι η αναγνώριση της δράσης, της δυναμικής, της αποφασιστικότητας και της εύρεσης λύσεων σε θέματα που απαιτούν άμεση διαχείριση και προσεκτικούς χειρισμούς, τοποθέτησε το μέλος της στη θέση του γενικού γραμματέα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η).

«Σε μία χρονική περίοδο που οι επαγγελματίες πλήττονται από χιλιάδες μεριές, η εκλογή Σ. Μαουσίδη στη διοίκηση ενός από τα πιο σημαντικά συνδικαλιστικά όργανα σε πανελλήνιο επίπεδο, σηματοδοτεί, όχι μόνο τις δυναμικές διεκδικήσεις των μελών του κλάδου με σοβαρή και καθαρή φωνή, αλλά βάζει τη Μαγνησία στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης των εξελίξεων της επόμενης ημέρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του», προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου