ΤΟΠΙΚΑ

Εκαναν βίδες… κλεμμένα δίκυκλα

εκαναν-βίδες-κλεμμένα-δίκυκλα-347288

Δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε βάρος του «πωλητή» των δικύκλων και του «μεταπωλητή» των ανταλλακτικών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έξι συνολικά περιπτώσεις κλοπών δικύκλων από την πόλη του Βόλου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας και ενός 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015, ο αλλοδαπός αφαίρεσε έξι συνολικά δίκυκλα (πέντε μοτοσικλέτες και ένα μοτοποδήλατο) από την πόλη του Βόλου, τα οποία μεταπουλούσε στον ημεδαπό έναντι διαφόρων χρηματικών ποσών.

Στη συνέχεια, ο υπήκοος Αλβανίας μεταπωλούσε ανταλλακτικά των δικύκλων σε άγνωστα άτομα.

Ενα από τα αφαιρεθέντα δίκυκλα είχε βρεθεί κοντά στην οικία του ημεδαπού, είχε κατασχεθεί και είχε αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που είχε διενεργηθεί στην οικία του 17χρονου, είχαν βρεθεί και κατασχεθεί ένα τμήμα κινητήρα μοτοσικλέτας και ένας κόφτης μετάλλων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου