ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή στην ΠΑΘΕ – Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων

σοβαρός-τραυματισμός-μοτοσικλετιστή-346787

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 25χρονου μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το μεσημέρι στην ΠΑΘΕ στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε όταν γύρω στις 14:00 ο οδηγός τη μοτοσικλέτας άγνωστο υπό ποιες συνθήκες ακριβώς έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα του να εκτραπεί δεξιά σε σχέση με την πορεία του σε αριστερή στροφή και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του σε χέρια, πόδια, λεκάνη και παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, που ήταν πιο κοντά από το σημείο του ατυχήματος σε σχέση με το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο της Λαμίας βαρύτατα τραυματισμένος.

Ο 25χρονος μέσα στην ατυχία του θεωρείται τυχερός που δεν έχασε τη ζωή του στο τροχαίο. Φορούσε προστατευτικό κράνος και εξοπλισμό για μηχανές, ειδικό μπουφάν και παντελόνι, που του έσωσαν τη ζωή, όταν η μοτοσικλέτα του σύρθηκε στο οδόστρωμα μετά την πρόσκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ατυχήματος ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα από άγνωστη περιοχή.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό εξέταση είναι ο οδηγός να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου