ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Πάνος Σκουρλέτης

στο-βόλο-ο-πάνος-σκουρλέτης-346642

Θα μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Ο Υπουργός Περιβαλλοντικής ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης θα είναι ο βασικός ομιλητής στην κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία του Βόλου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ολοκληρωμένα πλέον το πρόγραμμα του πρώην Υπουργού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο μεταξύ αναμένει το πράσινο φως από την Κεντρική Επιτροπή που πιθανότατα θα συνεδριάσει το Σάββατο για τα ψηφοδέλτια προκειμένου να οριστικοποιηθεί η νέα οκτάδα του ψηφοδελτίου στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα έχουν ξεκινήσει επισκέψεις και περιοδείες σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας.

Ειδικότερα στο βασικό πλάνο των εξορμήσεων σε όλη τη Μαγνησία περιλαμβάνονται περιοδείες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και ομιλίες σε κεντρικές περιοχές όπως ο Αλμυρός, το Βελεστίνο, η Ζαγορά, η Αργαλαστή, η Αγριά αλλά και τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Το μεγαλύτερο βάρος εξάλλου αναμένεται να δοθεί στο Πολεοδομικό συγκρότημα όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων.

Στις περιοδείες αυτές υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της οργάνωσης αναμένεται όπως τονίζονταν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να επιμείνουν ιδιαίτερα στην ανάδειξη «ενός παράλληλου προγράμματος με στόχους υλοποιήσιμους και ρεαλιστικούς που θα δημιουργούν προϋποθέσεις ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων».

Παράλληλα θα τονιστεί ιδιαίτερα στο πλαίσιο της γραμμής που έχει «χαράξει» η Κουμουνδούρου, η ανάγκη να προκύψει «αυτοδύναμη κυβέρνηση και ότι είναι ένας εφικτός στόχος».

Σύμφωνα τέλος με τα στελέχη του κόμματος μετά το αρχικό μούδιασμα, τα μηνύματα που λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες είναι ενθαρρυντικά και θετικά.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου