ΤΟΠΙΚΑ

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο του Βόλου

ιατροτεχνολογικός-εξοπλισμός-στο-νο-346475

Ολοκληρώνονται σύντομα οι διαδικασίες προμήθειας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την προμήθεια του Γενικού Νοσοκομείου του Βόλου με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας 20 προεγκρίσεων συμβασιοποίησης συνολικού ύψους 1.052.000 ευρώ.

Οι προεγκρίσεις αφορούν το ενταγμένο στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργο «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Γενικού Νοσοκομείου Βόλου», που είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.392.000,00 ευρώ.

Φορέας Υλοποίησης και Κύριος του έργου είναι το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Οι προς υπογραφή Συμβάσεις προέκυψαν μετά από Διεθνείς Διαγωνισμούς , ενώ για τα είδη που δεν κατέστη δυνατόν να υπάρξουν ανάδοχοι, αναμένονται οι ενέργειες του Νοσοκομείου για επαναδημοπράτησή τους άμεσα, ώστε να καταστεί δυνατόν να ολοκληρωθούν εντός της προθεσμίας του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το προτεινόμενο έργο αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Η προμήθεια και ανανέωση των μηχανημάτων και εν γένει εξοπλισμού, συμβάλουν σημαντικά στην αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των χρηστών του Νοσοκομείου του Βόλου δημιουργώντας την κατάλληλη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών που καλείται να αντιμετωπίσει ένα Νομαρχιακό Νοσοκομείο που καλύπτει μια ορεινή και νησιωτική περιοχή όπως ο νομός Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου