ΤΟΠΙΚΑ

Σε θέσεις εκλογών οι δικηγόροι του Βόλου – Όλοι οι υποψήφιοι

σε-θέσεις-εκλογών-οι-δικηγόροι-του-βόλ-343119

Σε εκλογική ετοιμότητα ενόψει της κάλπης της 28ης Νοεμβρίου έχουν τεθεί οι δικηγόροι στον Βόλο. Ο Δικηγορικός Σύλλογος βρίσκεται σε ρυθμούς αρχαιρεσιών, με τους δύο υποψήφιους για την προεδρία της διοίκησης, καθώς και τους 21 υποψηφίους συμβούλους να κορυφώνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Νέο πρόεδρο και συνολικά 14 νέους συμβούλους – μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα αναδείξει η επικείμενη ψηφοφορία. Αν και τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η Κυριακή 31η Οκτωβρίου, το τοπίο των υποψηφιοτήτων δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει.

Οι εκλογές φαίνεται ότι θα αποτελέσουν «μονομαχία» μεταξύ των υποψηφίων προέδρων Χρήστου Στρατηγόπουλου και Βασίλη Μπακαλιάνου και των υποψηφίων συμβούλων, οι οποίοι απαρτίζουν τους δύο συνδυασμούς «Δικηγορικοί Ορίζοντες» και «Δικηγορική e-κίνηση» αντίστοιχα.

Ημέρες πριν τα υποψήφια μέλη του συνδυασμού είχε ανακοινώσει ο Β. Μπακαλιάνος, ενώ το παζλ συμπληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση, προχθές, των υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό του Χρ. Στρατηγόπουλου. Αναλυτικά, οι 21 υποψήφιοι ανά συνδυασμό είναι οι εξής:

Χρήστος Στρατηγόπουλος

Υποψήφιος πρόεδρος

Δικηγορικοί Ορίζοντες

Βασίλης Μπακαλιάνος

Υποψήφιος πρόεδρος

Δικηγορική Εκκίνηση (e-κίνηση)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου