ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή

μέχρι-τις-14-σεπτεμβρίου-οι-αιτήσεις-στο-341776

Μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου υποβάλλονται οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις σε Υπουργεία, ασφαλιστικά ταμεία και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο oaed.gr και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Οργανισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι για την τρίτη φάση της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθ’όλη τη διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργάσιμες και τις αργίες.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 26ης Αυγούστου 2015 και λήγει στις 12 μ.μ. της 14ης Σεπτεμβρίου 2015.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και μόνο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υ̟πηρεσιών του ΟΑΕΔ µε τη χρήση κωδικών ̟πρόσβασης (Ονοµασία Χρήστη και Συνθηµατικό).

Το πρόγραμμα στοχεύει αφενός στην ένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας, και αφετέρου στην υποστήριξη και βελτίωση συγκεκριμένων υπηρεσιών. Το ημερομίσθιο έχει οριστεί στα 19,81 ευρώ και όχι πάνω από 495,25 ευρώ για ανέργους άνω των 25 ετών, ενώ έχει οριστεί ημερομίσθιο 17,27 ευρώ και όχι πάνω από 431,75 ευρώ για ανέργους έως 25 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου