ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη στελεχών του ΚΙΝΑΛ στον Βόλο παρουσία του Βασ. Κεγκέρογλου

σύσκεψη-στελεχών-του-κιναλ-στον-βόλο-π-338418

Αύριο Τετάρτη στον Βόλο ενόψει της ανασυγκρότησης του κόμματος

Στον Βόλο αύριο Τετάρτη ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου. Θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19.00 στο ξενοδοχείο Κυψέλη, με θέμα την ανασυγκρότηση του ΚΙΝΑΛ, στο πλαίσιο της εξόρμησης που ξεκινά για τη διεύρυνση του Κινήματος με ορίζοντα τις επικείμενες εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέων οργάνων σε κάθε νομό, μετά και την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής από το συνέδριο του κόμματος.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετέχουν η διορισμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου καθώς και η εννεαμελής Γραμματεία της διευρυμένης Νομαρχιακής Εκλογικής Επιτροπής Μαγνησίας που είχε συσταθεί για τις αυτοδιοικητικές, τις ευρωεκλογές και την εθνική αναμέτρηση.

Σημειώνεται πως στο Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη καμπάνια για την κάρτα μέλους του ΚΙΝΑΛ, με στόχο την επανεγγραφή παλαιών αλλά και την εγγραφή νέων μελών.

Η καμπάνια βασίζεται στην έκδοση νέας κάρτας μέλους του ΚΙΝΑΛ, με συνδρομή 1 ευρώ τον μήνα και πλήρη δικαιώματα κομματικού μέλους.

Με τη νέα κάρτα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής εξασφαλίζουν πρόσβαση για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά και δικαίωμα υποψηφιότητας στα κομματικά όργανα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου