ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

σήμερα-η-επίσημη-παρουσίαση-του-ψηφοδ-337551

Ανοιχτή συνέλευση στις 7.00 στον Αλμυρό, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία. Η Ν.Ε. του κόμματος προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Παπανάτσιου Αικατερίνη, Μπαλλής Συμεών (Μάκης), Μανώλη Δήμητρα, Τσουμπέκου Ευαγγελία, Βαλής Νίκος, Καλαμαράς Βαγγέλης (Ακης) και Μολοχίδης Γιάννης.

Στο μεταξύ περιοδεία στη Ν. Ιωνία με σταθμούς στη λαϊκή αγορά, την Πρόνοια και το ΙΚΑ πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας.

Οπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ «αίσθηση προκάλεσε στα στελέχη που πήραν μέρος στην περιοδεία, η διάθεση του λαού της Ν. Ιωνίας και των εργαζόμενων στις υπηρεσίες να στηρίξουν την προοπτική της κυβέρνησης της Αριστεράς και να φράξουν με την ψήφο τους το δρόμο στις δυνάμεις του χθες, της διαπλοκής και της διαφθοράς, που υπάρχουν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολύ λίγων».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τις υποψήφιες βουλευτές Κατερίνα Παπανάτσιου και Ευαγγελία Τσουμπέκου περιόδευσαν στο Στεφανοβίκειο και το Βελεστίνο.

Ανοιχτή συνέλευση στον Αλμυρό

Στις 7 μ.μ. σήμερα θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, με ομιλητές το συντονιστή της Ν.Ε. Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βογιατζή και υποψήφιους βουλευτές.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Εκλογικής Επιτροπής Αλμυρού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Δίνουμε μια διαρκή μάχη για τον κοινωνικό μετασχηματισμό με το βασικό στίγμα της πάλης μας, που είναι, όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνδιάσκεψη, να πάμε μπροστά και να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει το παλαιό κατεστημένο! Στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας ο Αλ. Τσίπρας από τα Ανώγεια διακήρυξε: Θα μείνουμε όρθιοι και θα τα καταφέρουμε!!».

Στην εκλογική επιτροπή συμμετέχουν οι Βελάνης Δημήτρης, Βασιλάκος Κωνσταντίνος, Ζώγας Γιώργος, Ζαχαράκης Παναγιώτης, Παπανάτσιος Γιώργος, Παπαδογιάννης Κων/νος, Πανταζής Κ., Καλτσάς Δημήτρης, Σιάνος Κων/νος, Γαρδικλής Στέργιος, Μπαράτσης Δημήτρης, Μπελεγρίνη Παρασκευή, Τσιοκάρας Χρήστος, Πάντζιος Ρίζος, Ευσταθιάδη Ελλη, Mπουχώρης Δημήτρης και Αφροδίτη Μαστοροδήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου