ΤΟΠΙΚΑ

«Αποκούμπι» για τους εργαζόμενους η Λαϊκή Συσπείρωση

αποκούμπι-για-τους-εργαζόμενους-η-λ-337453

Τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Νάνος σε εργαζόμενους υπηρεσιών του Βόλου

Κάλεσμα στήριξης της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προς τους εργαζομένους υπηρεσιών του Βόλου απηύθυνε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου για το δήμο Απόστολος Νάνος, ο οποίος τους ζήτησε να συνειδητοποιήσουν την τάξη που ανήκουν ψηφίζοντας ΛΑΣ και απορρίπτοντας παράλληλα τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Υπογράμμισε, από το χώρο που στεγάζεται το Ληξιαρχείο και το Δημοτολόγιο, προς τους υπαλλήλους πως δεν πρέπει να πάει χαμένη η ψήφος τους και τελικά να γυρίσει κατά των ίδιων, καθώς το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί αποκούμπι για τους εργαζόμενους.

«Οσο πιο ενισχυμένοι βγούμε στις εκλογές σας εγγυόμαστε όχι μόνο ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, αλλά ότι θα είναι πιο αποτελεσματική η πάλη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νάνος.

Ανέφερε ότι η δημοτική αρχή έχει συμφωνήσει στο σχεδιασμό των 15.000 απολύσεων εργαζομένων από τους δήμους, ενεργοποιώντας και τον λεγόμενο «κοινωνικό αυτοματισμό» ο οποίος διασπά τα λαϊκά στρώματα για να περάσουν οι κατευθύνσεις της Ε.Ε.

Επιπλέον δρομολογείται η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, φωτισμού με αποτέλεσμα οι λαϊκές οικογένειες να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος για πράγματα τα οποία θα πρέπει να παρέχονται δωρεάν.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο το δήμο Βόλου επισήμανε ακόμα πως η δημοτική αρχή, αλλά και με τη στάση τους και οι υπόλοιπες παρατάξεις στηρίζουν τις επιλογές της κυβέρνησης και της Ε.Ε. χωρίς να διαφωνούν για τα μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος των εργαζομένων του δήμου, όπως η μείωση της χρηματοδότησης μέσω της ΣΑΤΑ, η αξιολόγηση που θα οδηγήσει σε απολύσεις κ.α.

Νωρίτερα το κλιμάκιο των υποψηφίων βρέθηκε στο χώρο του τμήματος εμπορίου, όπου έγινε κουβέντα με υπαλλήλους, όπως και στην διεύθυνση πολεοδομίας στο κτίριο Σπίρερ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου