ΤΟΠΙΚΑ

Ορθοπεταλιές στο Βόλο

ορθοπεταλιές-στο-βόλο-337431

Από 268 ποδηλάτες – επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «FTIBERLIN»

To κρουαζιερόπλοιο «FTIBERLIN» έφτασε νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στο λιμάνι του Βόλου, με 365 επιβάτες, εκ των οποίων οι 268 ποδηλάτες, κυρίως γερμανικής και βαυαρικής καταγωγής. Επί της υποδοχής των τουριστών βρέθηκε η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου, κ. Σούλα Μπαρτζιώκα κι ο υπεύθυνος ταξιδιωτικός πράκτορας, κ. Πετεινάρης.

Οι ξένοι επισκέπτες που με τα ποδήλατά τους περιηγήθηκαν στο Βόλο και στα Καλά Νερά, εντυπωσιάστηκαν από τις ομορφιές της πόλης. Πολλοί εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό για να κάνουν το μπάνιο τους στις κοντινές παραλίες, ενώ άλλοι επέλεξαν ν’ απολαύσουν το πρωινό τους με θέα τον Παγασητικό.

Την ομάδα συνόδευαν ο Ελληνας Πρόεδρος της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, κ. Γαϊτανίδης και ο υπεύθυνος της κρουαζιέρας κ. Λυμπερόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν την κα Πρόεδρο, όπως και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού για τον άριστο συντονισμό της υποδοχής και διευκόλυνσης των ποδηλατών. Διαβεβαίωσαν δε την κ. Μπαρτζιώκα ότι θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την πόλη στη γερμανική αγορά.

Η Πρόεδρος ενημέρωσε τους υπευθύνους και για την πρόσφατη επίτευξη της σύνδεσης Βόλου- Μονάχου, μέσω της αεροπορικής εταιρείας Germania, ενώ πρότεινε στην ποδηλατική ομάδα κι άλλες ενδιαφέρουσες διαδρομές, εντός του Δήμου Βόλου, όπως η διαδρομή λιμάνι – Αγχίαλος – παλαιοχριστιανική των Φθιωτιδών Θηβών – μπάνιο στην Αγχίαλο – γεύμα στις ταβέρνες, αλλά και τη διαδρομή λιμάνι – Μουσείο – Τσαλαπάτα – παλαιό Τείχος – Αλυκές – αρχαίο θέατρο Δημητριάδας.

«Η κρουαζιέρα είναι η καλύτερη διαφημιστική προβολή για τόπο μας, αφού από εκεί προέρχονται πολλοί από τους δυνάμει επισκέπτες μας» δήλωσε τέλος η κ. Μπαρτζιώκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου