ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο αύριο ο Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας

στον-βόλο-αύριο-ο-πρόξενος-της-δημοκρα-337089

Επίσκεψη του Προξένου της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Milan Vukosaljevic, αντιπροσωπείας του τμήματος παιδείας και παιδικής πρόνοιας του Δήμου Βελιγραδίου, καθώς και, μελών της ελληνικής κοινότητας της Σερβίας θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου.

Κατά την παραμονή του στην πόλη του Βόλου, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, καθώς και με εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων της πόλης για ανταλλαγή απόψεων και ενδεχόμενης συνεργασίας σε θέματα παιδείας.

Επίσης ο κ. Milan Vukosaljevic θα επισκεφτεί το σερβικό σχολείο που δραστηριοποιείται στο Βόλο τα τελευταία δύο χρόνια και θα παραστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο δημαρχείο Βόλου την ίδια μέρα στις 13.30 το μεσημέρι, προς τιμήν του.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο δήμων και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου