ΤΟΠΙΚΑ

Κωπηλατούν για την «Φλόγα»

κωπηλατούν-για-την-φλόγα-336739

Φώτο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι πρωταθλητές Νίκος Σκιαθίτης και Βασίλης Τσανταρλιώτης θα επιχειρήσουν τον περίπλου του Παγασητικού Κόλπου για καλό σκοπό, στέλνοντας μηνύματα ευαισθησίας και συμπαράστασης στο έργο ζωής της «Φλόγας».

Οι πρωταθλητές κωπηλασίας Νίκος Σκιαθίτης, Ολυμπιονίκης του 2004, μαζί με τον Βασίλη Πολύμερο, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Βασίλης Τσανταρλιώτης, θα κωπηλατήσουν συνεχόμενα επί δεκαπέντε ώρες, διανύοντας απόσταση 100 χιλιομέτρων, στηρίζοντας το Σύλλογο «Φλόγα».

Η παραπάνω πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που φέρει την σφραγίδα της ομάδας «Human Challenges», έχει ως σημείο εκκίνησης το λιμάνι του Βόλου στις 5 το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, όπου και θα τερματίσουν οι δύο αθλητές στις 9 το βράδυ.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι κωπηλάτες της ελπίδας, με κωπηλατικό σκάφος, έχει ως αφετηρία το λιμάνι του Βόλου και ενδιάμεσους σταθμούς την Αγχίαλο, τον Αλμυρό, τη Μιτζέλα, τις Νηές, τα νησάκια του Παγασητικού, μέχρι το Χόρτο, την Αφησσο, τη Γατζέα, με επιστροφή στο λιμάνι του Βόλου.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο Ολυμπιονίκης Ν. Σκιαθίτης και η Ντίνα Τριανταφύλλου της «Φλόγας», μίλησαν για την πρωτοβουλία αυτή για την ενίσχυση της «Φλόγας» και κάλεσαν όλους να υποδεχθούν τους κωπηλάτες στα λιμάνι -ενδιάμεσους σταθμούς τους.

Ο Νίκος Σκιαθίτης, υπογράμμισε ότι είναι μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά της «Φλόγας», η οποία έχει ως στόχο μέσα από την υπερπροσπάθεια δύο αθλητών να αναδείξει την υπερπροσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι, κάποια παιδιά στην συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα της ζωής.

Η Ντίνα Τριανταφύλλου ανέφερε επίσης ότι στο χώρο της εκδήλωσης στο Λιμάνι θα υπάρχουν και μπλουζάκια της Φλόγας, τα οποία όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να τα προμηθεύονται για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου