ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαίδευση προηγμένης οδήγησης στη ΜΟΤΟΛΕΒ

εκπαίδευση-προηγμένης-οδήγησης-στη-μ-336329

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, 30 και 31 Οκτωβρίου, φιλοξενείται στα γραφεία της Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.) το δεύτερο επίπεδο της εκπαίδευσης προηγμένης οδήγησης. Σκοπός της εκπαίδευσης είναι η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης που οι εκπαιδευόμενοι ήδη έχουν ξεκινήσει με την παρακολούθηση του α’ επιπέδου.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε κάθε μοτοσικλετιστή, μέλος ή μη Λέσχης της ΜΟΤ.Ο.Ε., ο οποίος κατέχει ήδη άδεια ικανότητας οδήγησης α’ και έχει παρακολουθήσει το α΄επίπεδο της εκπαίδευσης. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι επτά ώρες και περιλαμβάνει ειδικά θέματα του Κ.Ο.Κ., ενέργειες σε περίπτωση δυστυχήματος κυρίως όμως αφορά στην πρακτική εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας οδηγώντας μοτοσικλέτα.

Η εκπαίδευση αφορά στα θέματα όπως η αξιολόγηση των οδικών κινδύνων, η ολίσθηση, το προσπέρασμα, η επιτάχυνση, το φρενάρισμα, η οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, η θέση στον δρόμο και η διαφορά μεταξύ του οριακού σημείου και της κορυφής της στροφής.

Η εκπαίδευση είναι εξατομικευμένη και κάθε εκπαιδευόμενος περνά με τον εκπαιδευτή του αρκετό χρόνο στο καθημερινό δρόμο, συμπληρώνοντας γνώσεις, διορθώνοντας τεχνικές και τροποποιώντας την οδική συμπεριφορά του με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου