ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάστηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο

παρουσιάστηκε-επίσημα-το-ψηφοδέλτιο-335899

Του Σ. Βακούλα στην πλατεία Αργαλαστής

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της Αργαλαστής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Ολοι Μαζί για το Νότιο Πήλιο», από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Βακούλα.

Κατά την ομιλία του ο κ. Βακούλας, άφησε αιχμές κατά του κ. Φορτούνα αναφέροντας ότι εδώ 3,5 χρόνια ο Δήμος ήταν ακέφαλος και ο Δήμαρχος ανύπαρκτος, αναφέροντας παράλληλα μια σειρά από έργα που είχαν προαναγγελθεί αλλά δεν υλοποιήθηκαν.

Επίσης μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε ανοιχτή πρόταση προς τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους να συμμετάσχουν σε τηλεοπτικές αναμετρήσεις, για να εκθέσουν το Πρόγραμμα Διοίκησης για το Δήμο Νοτίου Πηλίου που έχουν για τα επόμενα 5 χρόνια στους Δημότες.

O κ. Βακούλας τόνισε πως οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουν μια νέα δημοτική αρχή, που θα σέβεται τους πολίτες, θα προασπίζει το δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην υγεία στην εργασία, που θα εξασφαλίζει την παρουσία αγροτικών γιατρών στα χωριά, που θα διασφαλίζει τον κοινωφελή δημόσιο χαρακτήρα της αυτοδιοίκησης και που θα συνδράμει συμπολίτες με προβλήματα επιβίωσης εξαιτίας της μνημονιακής καταιγίδας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος, υποσχέθηκε προς τον κόσμο που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση να παλέψει για ένα δήμο ανεξάρτητο, πέρα από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες, που θα αξιοποιεί τους πόρους με διαφάνεια και ανταποδοτικά κριτήρια.

Παράλληλα μεταξύ άλλων υποσχέθηκε πως θα υποστηρίζει προσπάθειες που ασχολούνται με τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις τέχνες και θα αναδείξει την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής ενώ ανάφερε ότι οραματίζεται ένα δήμο που θα ενισχύσει την κοινωνική οικονομία, τον κοινωνικό εθελοντισμό και τις καινοτόμες ιδέες, με την ενίσχυση παράλληλα της επιχειρηματικότητας, την προσέλκυση επενδύσεων και την αύξηση της απασχόλησης προκειμένου να μην μείνει κανένα άνεργος στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.

Τέλος ο κ. Βακούλας σχολιάζοντας τους υποψήφιους του συνδυασμού του, τόνισε ότι, απαρτίζεται από ανθρώπους με πείρα στην αυτοδιοίκηση αλλά και ανθρώπους νέους, άτομα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου