ΤΟΠΙΚΑ

Το Σάββατο η κεντρική εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών

το-σάββατο-η-κεντρική-εκδήλωση-ανταρσ-334987

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ψηφοδελτίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στην παραλία στο κτίριο Παπαστράτου, απευθύνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι το μέλος Δ.Σ. ΕΙΝΑΠ και ΠΙΣ, δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου Πάνος Παπανικολάου, η γιατρός, υποψήφια βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θένια Ασλανίδη και το μέλος της ΚΕ του ΕΕΚ Θόδωρος Κουτσουμπός.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκλογική συνεργασία με το ΕΕΚ και ανένταχτους αγωνιστές τονίζει ότι «αυτές οι εκλογές διεξάγονται μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου από μία ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία αντιστρόφως ανάλογη από το βροντερό ΟΧΙ που είπε ο λαός μας στο δημοψήφισμα στην αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου και της Ε.Ε.».

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι «είναι πασιφανές ότι τα προγράμματα των περισσότερων κομμάτων δεν είναι τίποτα άλλο από το ίδιο το μνημόνιο και γι’ αυτό δεν έχει καμία σημασία για την εργατική τάξη και τον λαό ποιο κυβερνητικό σχήμα θα συγκροτηθεί μετά τις εκλογές καθώς θα κληθεί να εφαρμόσει την πρόσφατη συμφωνία».

Ωστόσο, τονίζει ότι, για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται εργατική και λαϊκή αντεπίθεση, μαχητικό κίνημα, οργανωμένος λαός για να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου