ΤΟΠΙΚΑ

«Aλμα Ζωής» από Häagen Dazs Cafe και Pleasures Cafe

aλμα-ζωής-από-haagen-dazs-cafe-και-pleasures-cafe-334767

«Αλμα Ζωής» και μήνυμα ευαισθητοποίησης στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού συνιστά η πρωτοβουλία που έλαβαν τα καταστήματα Häagen Dazs Cafe και Pleasures Cafe στην παραλία του Βόλου, για να ενισχύσουν την καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για τη νόσο.

Είναι μια πρωτοβουλία που πήραν οι δύο αδερφές, Γαρυφαλλιά και Τριανταφυλλιά Αδρακτά, που έχουν αναλάβει εδώ και δύο χρόνια τη λειτουργία των καταστημάτων και είναι πολύ ευαισθητοποιημένες στα ζητήματα που έχουν βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα.

Οπως είναι γνωστό ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. Τα δύο γνωστά καφέ στην παραλία του Βόλου για μία ακόμη χρονιά πρωτοστάτησαν στην εκστρατεία ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας.

Τα κορίτσια των δύο καφέ φόρεσαν τα μπλουζάκια του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Αλμα Ζωής» και τα αγόρια τη ροζ κορδέλα, για να διαδώσουν το μήνυμα της σπουδαιότητας που έχει η πρόληψη, ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά την καμπάνια που έχει πανελλαδικό χαρακτήρα.

Η εκστρατεία του Συλλόγου πραγματοποιείται με σκοπό την απομυθοποίηση του καρκίνου του μαστού, τη διάδοση της αξίας της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης καθώς και την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερου κόσμου για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου τα δύο καταστήματα της παραλίας του Βόλου με την πρωτοβουλία τους έσπευσαν να υπενθυμίσουν ότι ο προσυμπτωματικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού είναι επιβεβλημένος και πρέπει να γίνεται χωρίς ταμπού και φόβο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου