ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία υποψηφίων σε υπηρεσίες και ΔΕΗ

περιοδεία-υποψηφίων-σε-υπηρεσίες-και-334156

Κλιμακίου με επικεφαλής τον Απ. Νάνο

Περιοδεία σε υπηρεσίες του Δήμου στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία, καθώς επίσης και στη ΔΕΗ, πραγματοποίησε χθες το πρωί κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και Περιφέρεια με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Αποστόλη Νάνο.

Αρχικά βρέθηκαν στο αμαξοστάσιο της Νέας Ιωνίας, όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και οι οποίοι επισήμαναν την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα απορριμματοφόρα που καθημερινά «οργώνουν» τους δρόμους της πόλης, καθώς η έλλειψη συντήρησης είναι πλέον εμφανής και συχνά πυκνά εμφανίζουν μηχανικά προβλήματα.

Ο κ. Νάνος τόνισε ότι για αυτή την εικόνα αυτή βαριές ευθύνες έχει η δημοτική αρχή η οποία διατείνεται πως με τη δήθεν σωστή πολιτική διαχείρισης που ακολούθησε στην διάρκεια της θητείας της, έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του δήμου, προχωρώντας όμως σε περικοπές στις υπάρχουσες δομές, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σημαντικά προβλήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκαν χώρους του δημαρχείου του Βόλου, όπου συνομίλησαν με υπαλλήλους θέτοντας μια σειρά ζητήματα, όπως αυτό της αξιολόγησης το οποίο θα οδηγήσει στην ανεργία μεγάλο αριθμό προσωπικού και που εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της Ε.Ε. και της κυβέρνησης για τις ευέλικτες σχέσεις εργασίας με μισθούς πείνας.

Τέλος το κλιμάκιο κατέληξε στα γραφεία της ΔΕΗ. Εκεί στην επαφή που έγινε με τους υπαλλήλους τονίστηκε ότι: «να ποια είναι η ανταγωνιστικότητα, όποια μορφή διαχείρισης και αν την υπηρετεί και όπως και αν την ονομάζουν, αναπτυξιακή η ΝΔ, παραγωγική ο ΣΥΡΙΖΑ: από τη μία να υπάρχουν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και από την άλλη να μειώνονται οι χρεώσεις προς τους βιομήχανους, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κερδοφορία των επιχειρήσεων τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου