ΤΟΠΙΚΑ

Με 326,8 εκατ. ενίσχυσης ΜμΕ

με-3268-εκατ-ενίσχυσης-μμε-333510

«Στηρίζουμε με πράξεις την υγιή επιχειρηματικότητα», δηλώνει ο Κ. Αγοραστός

«Δίνουμε τη μάχη κατά της ανεργίας όχι με… παχιά λόγια και αοριστολογία, αλλά με έργα, με συγκεκριμένες πράξεις, στηρίζοντας την υγιή επιχειρηματικότητα, ώστε μέσω αυτής να διατηρηθούν οι υπάρχουσες και να δημιουργηθούν καινούργιες θέσεις εργασίας».

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός σε συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ).

Όπως ανέφερε ο Κ. Αγοραστός, στα 326,8 εκατομμύρια ευρώ ανήλθε η ενίσχυση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ιδιωτικών επενδύσεων που κατέβαλε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Η εντατική προσπάθεια που κάναμε για την ενίσχυση των ιδιωτικών επενδύσεων και την εξωστρέφεια στη Θεσσαλία αποδίδει καρπούς. Με συντονισμένες ενέργειες και μεθοδική δουλειά επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε από το υπουργείο Ανάπτυξης την υπερδέσμευση κονδυλίων, ώστε ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους στα προγράμματα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπό προϋποθέσεις. Μέσα από μια δημιουργικά ανατρεπτική διαδικασία αξιοποιήσαμε το χρόνο και κερδίσαμε το χρόνο», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Κατά την επίσκεψη στο ΣΒΘΕΚΕ τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας συνόδευαν η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Πέτρος Μπατζιάκας και Γιώργος Καλτσογιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου