ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία Πάνου Σκουρλέτη στη συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ

ομιλία-πάνου-σκουρλέτη-στη-συγκέντρω-333198

Αύριο στις 8 το βράδυ μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος

To διακύβευμα των εκλογών θα αναλύσει στους πολίτες του Βόλου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Πάνος Σκουρλέτης, πρώην Υπουργός Εργασίας και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, στην ομιλία του αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00, στην παραλία του Βόλου, στο χώρο μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αυριανή συγκέντρωση επισημαίνεται: «Οπως είπε στο debate της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας «οι πιο κρίσιμες μάχες για την προκοπή του λαού μας είναι μπροστά μας, όχι μόνο έξω, αλλά και μέσα στη χώρα μας: να ξεμπερδεύουμε με το παλαιό καθεστώς της διαφθοράς, των σκανδάλων, της διαπλοκής και της γραφειοκρατίας. Είναι στο χέρι μας να ξεμπερδεύουμε με το παλαιό, να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω .

Οι επιτυχίες της απερχόμενης κυβέρνησης στο μόλις επτάμηνο χρονικό διάστημα της ύπαρξης της (νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις, αλλαγές στο σωφρονιστικό σύστημα, εξοικονόμηση 20 δις λιγότερων μέτρων από την αλλαγή του ύψους των πρωτογενών ελλειμμάτων στα οποία είχε συμφωνήσει η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, η εξασφάλιση των 35 δισ. του αναπτυξιακού πακέτου Γιούνκερ και πολλά άλλα), ο τεράστιος αγώνας που δόθηκε στην διαπραγμάτευση ο οποίος άλλαξε την ατζέντα της συζήτησης στην Ευρώπη και το πρόγραμμα του κόμματος για τα χτύπημα της διαπλοκής, την φορολόγηση του πλούτου και την θέσπιση αντισταθμιστικών μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών των κοινωνικά άδικων και υφεσιακών δημοσιονομικών μέτρων που εμπεριέχονται στην συμφωνία με τους δανειστές μας, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της ομιλίας του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου