ΤΟΠΙΚΑ

Λαϊκή Ενότητα: Αισιοδοξία για έδρα στη Μαγνησία

λαϊκή-ενότητα-αισιοδοξία-για-έδρα-στη-333055

Παρουσιάστηκαν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό

Κάλεσμα συμπόρευσης των ψηφοφόρων με αριστερή συνείδηση για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και για ενίσχυση της «Λαϊκής Ενότητας» ώστε να πετύχει τη βουλευτική εκπροσώπηση της Μαγνησίας, απηύθυναν τα μέλη του συνδυασμού που παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου.

Επικεφαλής της λίστας της ΛΑΕ στη Μαγνησία, είναι ο μέχρι πρότινος βουλευτής και ιδρυτικό μέλος κ. Κώστας Δελημήτρος και ακολουθούν κατά σειρά εκλογιμότητας Μαργ. Πατσιαντάς, Νικ. Τσανής, Κων. Κουκουβίνος, Γ. Ταμβάκης, Ευαγγελία Κόγια – Ρήτα, Μπαζή Συραγώ και Μαρία Νεοφώτιστου.

Στη συνέντευξη παρουσίασης του ψηφοδελτίου, επισημάνθηκε πως «εκλογικός στόχος της Λαϊκής Ενότητας είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν ψηλότερα. Να αναδειχθεί σε καθοριστική μετεκλογική δύναμη. Σε αφετηρία, για να ξεκινήσουμε έναν πολύ μεγάλο αντιμνημονιακό, προοδευτικό, δημοκρατικό, πατριωτικό αγώνα». Ειδικά για τη Μαγνησία τονίστηκε πως πρώτος στόχος είναι η βουλευτική εκπροσώπηση.

«Η σύγχρονη τραγωδία για τη χώρα μας, με τα μνημόνια και τη φτωχοποίηση, πρέπει να σταματήσει. Η χώρα αυτή δεν αντέχει άλλα μνημόνια. Τα μνημόνια είναι το τέλος της δημοκρατίας, τα μνημόνια είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία και προτεκτοράτο, τα μνημόνια είναι η λεηλασία και η καταλήστευση της χώρας. Δεν υπάρχουν καλά και κακά μνημόνια. Δεν υπάρχει εκείνο το μνημόνιο που είναι καλύτερο από το άλλο, και βεβαίως δεν υπάρχουν αριστερά και δεξιά μνημόνια. Ολα τα μνημόνια βλάπτουν εξίσου τη χώρα και τον ελληνικό λαό. Και τη βλάπτουν πάρα πολύ. Πρέπει λοιπόν να τελειώνουμε με τα μνημόνια. Και μπορούμε να τελειώνουμε με αυτά τα μνημόνια. Εμείς δεν κάνουμε δημαγωγία, ούτε λαϊκισμό. Είμαστε Αριστερά. Είμαστε μια μεγάλη δημοκρατική, πατριωτική δύναμη και θέλουμε να γίνουμε μεγάλη και να παίξουμε σοβαρό ρόλο. Γι αυτό λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση, δημοκρατική, με προοπτική για τη χώρα, απέναντι στη μνημονιακή υποδούλωση», τονίστηκε από τους υποψηφίους που κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στη Μαγνησία.

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

Στο Βόλο τη Δευτέρα ο Μαν. Γλέζος

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωσή της με ομιλητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, πρώην Ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζο, οργανώνει την προσεχή Δευτέρα (8 μ.μ.), στην παραλία του Βόλου, στο χώρο προ του Πανεπιστημίου, η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου