ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η κεντρική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

σήμερα-η-κεντρική-συγκέντρωση-του-συρ-330689

Στην παραλία στις 8 μ.μ. με ομιλητή τον Πάνο Σκουρλέτη

Το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν στο επίκεντρο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόλο σήμερα στις 8 το βράδυ στην Παραλία του Βόλου μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος.

«Είμαστε σίγουροι πως ο λαός της Μαγνησίας -επισημαίνει σε ανακοίνωση -κάλεσμα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ- θα φράξει αποφασιστικά με την ψήφο του το δρόμο της επιστροφής στην κυβέρνηση των δυνάμεων που συγκαλύπτουν τη διαφθορά, και είναι συνυφασμένες με τη διαπλοκή, αναπαράγουν στο εσωτερικό της χώρας τους εκβιασμούς των δανειστών μας και υπάρχουν για να μπορούν οι πολύ λίγοι να συνεχίζουν να κυριαρχούν πάνω στους πολλούς.

Είμαστε σίγουροι πως οι συμπολίτες μας θα αναγνωρίσουν την προσπάθεια που η κυβέρνηση της Αριστεράς έκανε για να αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα μας και στην Ευρώπη.

Είμαστε βέβαιοι πως ακόμα και το τμήμα των συμπολιτών μας που προβληματίζονται από τα κοινωνικά άδικα υφεσιακά μέτρα της γνωστής συμφωνίας θα συστρατευτούν στον αγώνα για την οικοδόμηση μιας διαφορετικής πραγματικότητας για το τόπο.

Πιστεύουμε ότι ένα μικρό δείγμα της βούλησης του ελληνικού λαού να εμπιστευτεί τις δυνάμεις που εγγυώνται ένα καλύτερο αύριο θα αποτυπωθεί μέσα από την μαζική συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία με την ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη.

Η νίκη είναι βέβαιη, η αυτοδυναμία είναι εφικτή. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της πόλης και του νομού μας να πάρουν μέρος μετατρέποντας αυτή την συγκέντρωση σε γιορτή της δημοκρατίας και της ελπίδας».

Συνεχίζονται τέλος οι περιοδείες κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή υποψήφιων βουλευτών, σε Σέσκλο και Διμήνι, στην αγορά του Αλμυρού, στη λαϊκή αγορά Ν. Ιωνίας και την αγορά του Βόλου, όπου αναλύθηκαν τα μέτρα που η απερχόμενη κυβέρνηση πρόλαβε να πάρει υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου