ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση Σούρλα με αιχμές

δήλωση-σούρλα-με-αιχμές-329767

Τάσσεται ξεκάθαρα στο πλευρό του Μιχ. Μιτζικού

Με αποστομωτικό τρόπο απαντά ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Σούρλας σε «σχόλια» όσον αφορά τη στάση του στις δημοτικές εκλογές και δη στο Δήμο Βόλου.

«Δεν με αγγίζουν σχόλια και ψίθυροι, στηρίζω τις επιλογές της παράταξης» δηλώνει ξεκάθαρα ο κ. Σούρλας και εμμέσως πλην σαφώς τάσσεται υπέρ του Μιχάλη Μιτζικού, που έχει τη στήριξη της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας υπογραμμίζει: «Μετά τη μη αποδοχή της πρότασης του κόμματος να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Βόλου, γεγονός που οφείλεται στα ειδικά καθήκοντα που μου ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, θεώρησα ηθική υποχρέωσή μου να μην έχω απολύτως καμία συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποψηφίου, ούτε σε όσες συζητήσεις και διεργασίες ακολούθησαν.

Άλλωστε στη μακροχρόνια κοινοβουλευτική μου πορεία ουδέποτε ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως άλλοι, που την υπηρέτησαν και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις πολύ καλύτερα από εμένα, έχουν βαρύνουσα γνώμη και μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Ωστόσο όμως εξ’ αρχής δήλωσα ότι θα ταχθώ υπέρ της υποψηφιότητας που θα έχει τη στήριξη του κόμματος ευθαρσώς χωρίς επιφυλάξεις, περιστροφές και υπεκφυγές και αυτό ισχύει.

Τέλος, θεωρώ ανάξια λόγου να απαντήσω σε σχόλια και ψιθύρους πολύ δε περισσότερο όταν αυτά εκπορεύονται από μικροπολιτικές αντιλήψεις και ιδιοτελείς επιδιώξεις, όπως στην προκειμένη περίπτωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου