ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπροστά σε κάθε πρόκληση, πίσω από κάθε έργο που ξεχωρίζει

ομιλος-ηρακλησ-μπροστά-σε-κάθε-πρόκλη-328513

Πρωταγωνιστής στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ»

Με σύνθημα «Μπροστά σε κάθε πρόκληση, πίσω από κάθε έργο που ξεχωρίζει», ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge Holcim, συμμετείχε δυναμικά στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕΧΡΟ 2019», η οποία διοργανώθηκε 18 – 20 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo,προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επαγγελματιών από τους κλάδους των κατασκευών, των υλικών και του design.

Σε χώρο υψηλής και σύγχρονης αισθητικής, ο οποίος ανταποκρίνεται στο μέγεθος, την ηγετική θέση και τη συνεισφορά του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στον κλάδο των κατασκευών, οι άνθρωποι του Ομίλου παρουσίασαν στους χιλιάδες επισκέπτες τα προϊόντα υψηλών επιδόσεων, καθώς και τις έξυπνες λύσεις, που προσφέρει για αειφόρες κατασκευές. Τα Ειδικά Σκυροδέματα, οι προηγμένες λύσεις, που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στην Αρχιτεκτονική και το Design, κάνουν πραγματικότητα το όραμα κάθε δημιουργού χωρίς όρια και δημιουργούν το απροσδόκητο, προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ μέσα από φωτογραφικό υλικό των μονάδων σε Βόλο, Δραπετσώνα και Μηλάκι από το αρχείο της εταιρείας.

Με ισχυρά εφόδια την παγκόσμια υπεροχή και την τεχνογνωσία της Lafarge Holcim, καθώς και με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στους κλάδους του τσιμέντου, του σκυροδέματος, των αδρανών υλικών και των βιομηχανικών ορυκτών, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένει συνεπής στη δέσμευσή του να προσφέρει λύσεις προστιθέμενης αξίας στους πελάτες και συνεργάτες του, οι οποίες ανοίγουν νέους δρόμους για τον κατασκευαστικό κλάδο του αύριο. Παραμένοντας σταθερά και για περισσότερο από έναν αιώνα μπροστά σε κάθε δημιουργική πρόκληση και πίσω από κάθε μεγάλο έργο – ορόσημο για τη χώρα, «χτίζει» με τους συνεργάτες, τους κοινωνικούς εταίρους του και όλους όσοι μοιράζονται το όραμά του, βιώσιμες πόλεις για ένα μέλλον βιώσιμο για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου