ΤΟΠΙΚΑ

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο ομορφιάς

φοιτήτρια-του-πανεπιστημίου-θεσσαλί-328499

Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς αναδείχθηκε η Ιωάννα Χαντζή, που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στη γέφυρα της ομορφιάς ανέβηκε η 22χρονη Ιωάννα Χαντζή, τεταρτοετής φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αποσπώντας τίτλο και διάκριση. Συγκεκριμένα κατέκτησε τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς στα φετινά καλλιστεία, εγγράφοντας μια ακόμη μεγάλη διάκριση στο βιογραφικό της.

Τα καλλιστεία διοργανώθηκαν στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Μαρία Κορινθίου. Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα από τα Τρίκαλα που κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2019, αναπληρωματική Σταρ Ελλάς βγήκε η Ιωάννα Χατζή, Τουρισμός 2019 η Μαριάννα Περατσάκη, ενώ τον τίτλο της Μις Ελλάς πήρε η Ερρικα Κολάνη.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας από τη Βόρεια Εύβοια, η νεαρή φοιτήτρια επιθυμεί να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να δραστηριοποιηθεί ως εκπαιδευτικός στην προσχολική αγωγή, σε συνδυασμό με επιλεγμένες συνεργασίες στον χώρο του μόντελινγκ.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ανέφερε ότι η συγκεκριμένη διάκριση είναι ένα μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της κατάκτησης των στόχων της, που έχουν ως επίκεντρο την εκπαίδευση και το παιδί, ενώ προσδοκία της είναι να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας, με επιλεγμένες συνεργασίες.

«Καλοδεχούμενο είναι ό,τι ξεκινήσει με τον χώρο» είπε, ενώ σημείωσε ότι στα πανθεσσαλικά καλλιστεία που συμμετείχε κατέκτησε τον τίτλο της β’ Μις Θεσσαλία, τονίζοντας παράλληλα ότι αναδείχτηκε ως «το ωραιότερο χαμόγελο» και το «καλύτερο πρόσωπο» του διαγωνισμού.

Η νεαρή φοιτήτρια συνεχίζει τις πανεπιστημιακές σπουδές έχοντας έναν βαρύτιμο τίτλο ομορφιάς στο βιογραφικό της και όπως αναφέρει «θα ήθελα να καταξιωθώ επαγγελματικά στο πεδίο των σπουδών μου και να κάνω κάποια βήματα και στον χώρο του μόντελινγκ και κυρίως στον τομέα της μόδας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου