ΠΟΛΟ

Επιβλητική στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου η Εθνική, 12-6 την Αυστραλία

επιβλητική-στην-πρεμιέρα-του-παγκόσμ-328055

Σε… περίπατο μετέτρεψε η εθνική υδατοσφαίρισης νέων γυναικών το -υποτιθέμενο- ντέρμπι με την Αυστραλία, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βόλου. Σαφώς ανώτερη από τις αντιπάλους της, η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε πολύ άνετα με 12-6 και σε μεγάλο βαθμό «κλείδωσε» την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, που οδηγεί απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Στέφανου Λέανδρου επέβαλε από την αρχή το ρυθμό του, με πολύ αποτελεσματική άμυνα και επιθετική ευχέρεια, καθώς μάλιστα βρήκε εύκολα γκολ στην κόντρα. Οι Αυστραλές δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσουν και η ελληνική νίκη ήρθε πολύ άνετα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Αυστραλία): 1-3, 1-4, 2-3, 2-2

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Βασ. Πλευρίτου, Πάτρα, Πρωτοπαπά 3, Ξενάκη 4, Μιχαηλίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σελετοπούλου, Μαυρωτά, Δουρέκα.

Για την Αυστραλία σκόραραν οι Γουίλοους, Χόλντεν, Λίσον Σμιθ, Κιρνς, Μόλι Γουίλιαμς, Αλις Γουίλιαμς

Στο άλλο παιχνίδι του Β΄ ομίλου, η Κίνα επιβλήθηκε 17-5 της Νότιας Αφρικής, την οποία η εθνική θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση, αύριο στις 8 μ.μ.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ιαπωνία-Ουγγαρία 11-12, Ρωσία-Ολλανδία 5-7
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία-Σερβία 18-2, Καναδάς-Σλοβακία 12-7
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία-Νέα Ζηλανδία 14-3, Κροατία-ΗΠΑ 1-24

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου