ΤΟΠΙΚΑ

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο Αγοραστού

κατατέθηκε-το-ψηφοδέλτιο-αγοραστού-327161

Για ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής μίλησε ο Περιφερειάρχης

Κατατέθηκε από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιο κ. Κώστα Αγοραστό το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών».

Ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε ότι πρόκειται για ένα «ισχυρό» ψηφοδέλτιο και το χαρακτήρισε «εγγύηση για ισχυρή νίκη στις εκλογές αλλά και την αποτελεσματική πορεία της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας στην επόμενη 5ετία.

Πρόκειται -είπε χαρακτηριστικά- για ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής, ένα ψηφοδέλτιο που το απαρτίζουν διακεκριμένοι άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας, απ’ όλους τους χώρους της παραγωγής και της επιστήμης, άνθρωποι του μόχθου, της δημιουργίας και της προσφοράς.

22χρονη υποψήφια

Η 22χρονη διακοσμήτρια Αύρα Κων. Λεβέντη, είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Η Αύρα Λεβέντη αποτελεί τη νεότερη υποψήφια του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών». Κατάγεται από το Βόλο και εργάζεται ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον τουριστικό τομέα, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της οικογενειακής της επιχείρησης. Έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια διακόσμησης και έχει διακριθεί σε διαγωνισμό φωτογραφίας κατά το παρελθόν. Ευαισθητοποιείται σε εργασιακά ζητήματα του ιδιωτικού τομέα και ιδιαίτερα των νέων, καθώς και κοινωνικά θέματα.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός επεσήμανε, ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία ακόμα μιας νέας παρουσίας στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών». Με τον τρόπο αυτό ανοίγει η πόρτα της αυτοδιοίκησης στους νέους ανθρώπους, ανατρέπεται μια ακατανόητη και αναχρονιστική λογική επετηρίδας που κρατούσε τους αξιόλογους νέους μας μακριά από τα κοινά. Ο στόχος είναι, όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός, «να τεθούν νέοι άνθρωποι, με αξιόλογες σπουδές και διάθεση για προσφορά, στην πρώτη γραμμή για τη νέα Θεσσαλία που ονειρευόμαστε. Για τη Θεσσαλία που δημιουργεί, που παράγει, που νοιάζεται για κάθε οικογένεια χωριστά. Για τη Θεσσαλία που δίνει μάχες και νικά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου