ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διήμερο εκδηλώσεων στον Βόλο για τα 35 χρόνια της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.

διήμερο-εκδηλώσεων-στον-βόλο-για-τα-35-χ-326977

Τα 35 χρόνια συνεχούς παρουσίας της δίπλα στον μοτοσυκλετιστή γιορτάστηκαν το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2019 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο χώρο του θόλου του κτηρίου ”Παπαστράτος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην παραλία του Βόλου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με πορεία που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ΜΟΤΟΛΕΒ οδηγούς και συνεπιβάτες τα παιδιά τους κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στα σημαντικά σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής για την ιστορία της Λέσχης.

Λίγο αργότερα, στο χώρο του Πανεπιστημίου, στο Αμφιθέατρο “Σαράτση” ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις σπουδαίων αθλητών διεθνούς εμβέλειας, προσκεκλημένων της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. Ακολούθησε η υποδοχή της πορείας και η σύντομη παρουσίαση του πλούσιου ιστορικού της Λέσχης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους ήχους του συγκροτήματος ”Ηχοπαθείς” που κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ ώρα τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση όπου προσκεκλημένοι, μέλη της Λέσχης και διερχόμενοι πέρασαν πολύ όμορφες μουσικές στιγμές.

Παράλληλα στήθηκαν περίπτερα με ενημερωτικό υλικό για τη ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β., το Ινστιτούτο ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ ενώ υπήρχαν περίπτερα έκθεσης μοτοσυκλετών των αντιπροσώπων της πόλης τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Η Διοίκηση της ΜΟΤΟΛΕΒ ευχαριστεί θερμά τα μέλη της παλιά και νέα που παρευρέθηκαν, καθώς επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου και τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούν ακόμη τους καλεσμένους Ανδρέα Ψυχογυιό, Βασίλη Ορφανό και Άγγελο Σινάνη, τους χορηγούς των εκδηλώσεων Αegean Autogas Καραλής, Volos Action Dogs και Europa Security, τον χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ακόμη τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας (ΜΟΤ.Ο.Ε.), του Ελληνικό Μουσείο μοτοσυκλέτας, τους εκπροσώπους των Λεσχών ΛΕ.Κ.Ο.Β., Argo Riders, Λ.Ε.ΜΟΤ. (Αθήνα), ΠΕΡ.Α.ΜΟ.Σ, Μ.Ο. Πτολεμαίδας που επισκέφθηκαν την πόλη του Βόλου μαζικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου