ΤΟΠΙΚΑ

Οι πέντε νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

οι-πέντε-νέοι-αντιδήμαρχοι-στον-δήμο-ζ-326101

Τους αντιδημάρχους, που αναλαμβάνουν καθήκοντα έως το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης. Οι αλλαγές στα πρόσωπα των αντιδημάρχων επρόκειτο να γίνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο, δόθηκε όμως δίμηνη παράταση στη θητεία τους.

Οι αλλαγές είναι σχεδόν καθολικές στις αντιδημαρχίες Ζαγοράς Μουρεσίου. Με εξαίρεση τον Αποστόλη Κοντογιώργο, όλα τα άλλα πρόσωπα αλλάζουν. Υπάρχουν επιστροφές αλλά και νέες είσοδοι προσώπων που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη της καθημερινότητας και για την ανάπτυξη της περιοχής.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου,αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς ορίστηκε ο Αναστάσιος Γαρυφάλλου και αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου ο Απόστολος Σουλδάτος. Χρέη αντιδημάρχου αναλαμβάνει επίσης ο Βασίλης Ρεπανίδης που θα έχει την ευθύνη της καθαριότητας και του πρασίνου, των αδέσποτων, της άρδευσης και της αγροτικής οδοποιίας στη Ζαγορά. Επίσης χρέη αντιδημάρχου αναλαμβάνει και ο Ανέστης Αλτίνης που θα έχει αρμοδιότητα σε θέματα ύδρευσης, πολιτικής προστασίας και άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας στο Μούρεσι.

Σε θέση αντιδημάρχου παραμένει ο Απόστολος Κοντογιώργος ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ανάπτυξης και προγραμματισμού, τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου