ΤΟΠΙΚΑ

Φρίκη: Το παιδί της 75χρονης κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο την ώρα του φονικού!

φρίκη-το-παιδί-της-75χρονης-κοιμόταν-σε-323398

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις φρίκης γύρω από τη στυγερή δολοφονία με 25 τουλάχιστον μαχαιριές, στην οδό Καζανάκι, στη Νέα Ιωνία.

Το φονικό τελέστηκε την περασμένη Πέμπτη και η 75χρονη γυναίκα, η οποία χτυπήθηκε με μανία σε πολλά σημεία του σώματος και του προσώπου της από αιχμηρό αντικείμενο, έχασε τη ζωή της, μέσα στο διαμέρισμά της και ενώ ο γιος της με κινητικά προβλήματα, κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο από τον χώρο της άγριας δολοφονίας!

Ο γιος της γυναίκας –το δεύτερο παιδί της, καθώς πέρυσι έχασε το πρώτο από παθολογικά αίτια- εξαιτίας των χρόνιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, η οποία προκαλεί και υπνηλία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ετσι, ο γιος της στάθηκε αδύνατο να αντιληφθεί ότι ο δολοφόνος – σφαγέας είχε αφαιρέσει τη ζωή της 75χρονης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον δολοφόνο της, καθώς επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα γνώριμο πρόσωπό της.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν φρικιαστικές. Της έκλεισε το στόμα με ταινία και άρχισε να της καρφώνει το αιχμηρό αντικείμενο παντού.

Ο δράστης τύλιξε το άψυχο σώμα της γυναίκας σε σεντόνι και στη συνέχεια σε κουβέρτα για να συγκρατήσει τη ροή του αίματος. Την σήκωσε, την έβαλε στον ώμο – επρόκειτο για αδύνατη γυναίκα- και κατευθύνθηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας. Οι κηλίδες αίματος που άφησε πίσω αποκάλυψαν τον χώρο που επιχείρησε να κρύψει το πτώμα.

Εγκατέλειψε το πτώμα τυλιγμένο στην κουβέρτα και έφυγε. Πίσω του, και μέσα στον πανικό του, φαίνεται ότι άφησε και άλλα αποδεικτικά στοιχεία…

Όταν ο γιος της ξύπνησε, αναζήτησε τη μητέρα του, αλλά μάταια. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν έβγαινε έξω, εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων, το βράδυ της Πέμπτης εθεάθη να περιφέρεται στη γειτονιά, πιθανότατα αναζητώντας απεγνωσμένα τη μητέρα του…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου