ΤΟΠΙΚΑ

Επιμορφωτικά σεμινάρια από το Ι.Ι.Ε.Κ. του Δήμου Βόλου

επιμορφωτικά-σεμινάρια-από-το-ι-ι-ε-κ-τ-323221

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Βόλου θα υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων, όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κ. Αναστασία Μορφογιάννη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανέργους, εργαζόμενους, σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, το ΙΙΕΚ του Δήμου Βόλου θα παρέχει, όπως δήλωσε και ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΔΙΕΚ, κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για σπουδαστές και επαγγελματίες με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2019-2020 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:

  1. Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας: Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοϊας.
  2. Κεραμική Τέχνη: Δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
  3. Πρωτότυπες Δημιουργίες κοσμημάτων και αξεσουάρ: Με τεχνικές ύφανσης από διάφορες χώρες, ανανέωση γκαρνταρόμπας με ιδιαίτερες τεχνικές βαφής, στάμπας και απλικαρίσματος.
  4. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών: α) χειρισμός Η/Υαπό απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο, β) δημιουργία ιστοσελίδας στο περιβάλλον WordPress, γ) Εκμάθηση Power Point, δ) Διαφήμιση στα Social Media: Facebook-Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest (πουλήστε μέσα από το pinterst), ε) Σύνταξη Ψηφιακού Βιογραφικού Σημειώματος, Εκμάθηση και εισαγωγή στην MySQL
  5. Μαγειρικής- Γαστρονομίας: Εορταστικά Μενού, Ζύμες.
  6. Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
  7. Management Μικρών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Ι.Ι.Ε.Κ., Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους κύκλους των 27 ωρών. Το κόστος του κάθε κύκλου κυμαίνεται από 40 € έως 50 €. Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Δήμου Βόλου και οι υπάλληλοι του Δήμου και της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.

Τα σεμινάρια προβλέπεται να ξεκινήσουν από 4/11/2019. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24210 56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι εγγραφές από 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου