ΤΟΠΙΚΑ

Υπέρ Μιχ. Μιτζικού η ΔΗΜ.ΤΟ.

υπέρ-μιχ-μιτζικού-η-δημ-το-322547

Ανακοίνωση με σοβαρές αιχμές εναντίον κορυφαίων πολιτικών στελεχών

Την ομόφωνη στήριξή της στο συνδυασμό «Δύναμη Βόλου» και στον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό εκφράζει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Βόλου της Νέας Δημοκρατίας. Η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Βόλου μάλιστα αφήνει αιχμές -χωρίς να κατανομάζει» κατά πολιτικών παραγόντων που εκφράζονται ενάντια στον κ. Μιτζικό και καλεί όλους τους νεοδημοκράτες αλλά και πολίτες άλλων πολιτικών χώρων που πιστεύουν στην ανανέωση να στηρίξουν το συνδυασμό «Δύναμη Βόλου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου αναφέρει: «Η Δημοτική Τοπική Επιτροπή Βόλου (ΔΗΜ.Τ.Ε) της Νέας Δημοκρατίας, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της κατά τη συνεδρίαση της 23ης Απριλίου 2014, αποφάσισε τη στήριξη του Υποψηφίου Δημάρχου Βόλου κ. Μιχάλη Μιτζικού και του συνδυασμού του «Δύναμη Βόλου».

Καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και τους πολίτες άλλων πολιτικών χώρων που πιστεύουν στην ανανέωση, να συστρατευθούν μαζί μας.

Οποιαδήποτε άλλη άποψη, αλλά και δηλώσεις εναντίον της υποψηφιότητας του κ. Μιχάλη Μιτζικού, ακόμη και αν εκφράζονται από πολιτικούς παράγοντες της παράταξής μας, δεν απηχούν τη βούληση και τις θέσεις της οργανωμένης βάσης του Κόμματος».

Θα πρέπει να σημειωθεί εξάλλου ότι από το επιτελείο του υποψηφίου δημάρχου Βόλου Μιχάλη Μιτζικού, οι συνεργάτες του εξέφραζαν χθες την μεγάλη ικανοποίησή τους καθώς ολοκληρώνεται η συγκρότηση του συνδυασμού και μάλιστα όπως ανέφεραν τις τελευταίες μέρες καταγράφεται μία συσπείρωση στο ψηφοδέλτιο που δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες για την θετική πορεία της παράταξης «Δύναμη Βόλου».

Από την πλευρά του ο κ. Μιτζικός συνεχίζει τις επαφές με πολίτες τόσο στο Πολεοδομικό Συγκρότημα όσο και στην περιφέρεια του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Βόλου παρουσιάζοντας τις προτάσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού για την επόμενη 5ετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το σύνολο των υποψηφίων που προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και εκφράζουν όλο το φάσμα των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου