ΤΟΠΙΚΑ

Καλύτερη ζωή στη συνοικία τους

καλύτερη-ζωή-στη-συνοικία-τους-320780

Διεκδικούν κάτοικοι της Νεάπολης που ζητούν απομάκρυνση των κεραιών

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση κατοίκων στη συνοικία της Νεάπολης, που χθες προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που ξεφυτρώνουν η μία πίσω από την άλλη σε διάφορα σημεία της περιοχής.

Περίοικοι βγήκαν χθες το απόγευμα στους δρόμους, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση όλων των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τη συνοικία. Αφορμή για τη νέα κινητοποίηση των κατοίκων, αποτέλεσε η νέα κεραία που εντόπισαν σε διώροφο σπίτι στην περιοχή. Οι διαμαρτυρόμενοι καλούσαν τον ιδιοκτήτη να βγει έξω και να δώσει εξηγήσεις στους γείτονές του για την επιλογή του να δώσει «στέγη» σε μια ακόμη κεραία μέσα στη συνοικία.

Διαμαρτυρήθηκαν ότι ζούνε μέσα στον καρκίνο από τότε που οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, άρχισαν να «ξεφυτρώνουν» η μία μετά την άλλη στη συνοικία, όπου εκτός από μόνιμες κατοικίες, υπάρχουν τέσσερις σχολικές μονάδες, παιδική χαρά, Εκκλησία.

Παράλληλα, μίλησαν για γενικότερη υποβάθμιση της συνοικίας, που κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να πλημμυρίσει. Τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί ενώ από πολλά λείπουν σχάρες, διαμαρτυρήθηκαν χθες κάτοικοι της συνοικίας, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να σκύψει πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προκειμένου να μη νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου