ΤΟΠΙΚΑ

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες στη Μαγνησία

επιδείνωση-του-καιρού-τις-επόμενες-ημ-320105

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμεναρχείο Βόλου για την επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες στη Μαγνησία, εφιστώντας την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου:

  1. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 5282/09-11-2021 έγγραφο του ΥΠτΠ/ΓΓΠΠ/ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡ/ΚΟΎ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) / ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ με θέμα «Δελτίο πρόγνωσης Καιρού», στη ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ για αύριο Τετάρτη 10/11/2021 θα επικρατήσουν :

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα σταματήσουν. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία στα νότια 8 και πιθανώς 9 μποφόρ.

  1. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου. 3. Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού. 4. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
  2. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
  3. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.
  4. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου